Rólunk mondták

Vendégkönyv

Szabó Tímea

Szabó Tímea

Budapest

"Precíz, korrekt cég, már többször költöztünk a segítségükkel. Gyorsan dolgoznak, ugyanakkor odafigyelnek, hogy ne sérüljön semmi. Mi bútor összeszerelést is kértünk és még azokat a bútorokat is gyorsan összeszerelték, amelyeknek mi még a szerelési rajzaikat sem tudtuk értelmezni. Még azt is összerakják, amit nem kéne. :) Ezúttal is minden a megbeszéltek szerint történt."
Zs. Gábor

Zs. Gábor

Budapest

"Dávidék precízek és pontosak, bőven erőn felül teljesítettek! Hatalmas teljesítmény volt a sokadik emeletről gyalogosan lehozni a bútorokat."
Imi Petróczki

Imi Petróczki

Budapest

"Fiatalosak és lendületesek. Nagyon profin megoldották a költöztetésemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!"
Matt Norris

Matt Norris

Murau, Ausztria

"David és csapata nagyszerű példája volt annak, hogyan lehet kiváló szolgáltatást nyújtani. Nagyon barátságosak és nem lehetnének ennél hatékonyabb és professzionálisabbak. Habozás nélkül ajánlom ezt a céget egy nehéz zongora négy emelettel lejjebb mozgatására, vagy egy nemzetközi költözéshez."
Horvath Laura

Horvath Laura

Budapest

"Profi munka! Szívesen ajánlom bárkinek, aki költözik!"
Lippai Viktor

Lippai Viktor

Budapest

"Profik, kultúráltak a lakóközösséggel, odafigyelnek a holmikra, vigyáznak közben a teherautóra is, amit kevesen szoktak sajnos, a törékeny, érzékeny dolgokra vigyéznak, ajánlom őket mindenkinek."
Hofmeiszter Dorottya

Hofmeiszter Dorottya

Budakeszi

"Profik, pontosak, precízek, le a kalappal előttük, ahogy nagymamám pianínóját a helyére szállították, már 2. alkalommal????Köszönöm szépen, hogy sérülés nélkül, gyorsan a helyére tették a 350 kg-os hangszert????. Ráadásul még arra is fordítottak gondot, hogy a szőnyeget a pianínó alá igazgatták. Ritka, korrekt, rendes cég, felívnak, gyorsan válaszolnak az e-mailre, udavariasak. Tanítani kéne, ahogy hozzám álltak! Dávidnak és a csapatnak köszönöm még egyszer!"
Buzás Benedek

Buzás Benedek

Martonvásár

"Ajánlom mindenkinek. Összeszokott csapat, pontos, szakszerű, gyors szolgáltatás. Ha tehetném 6 csillagot adnék. Kösz Dávid&villám csapat."
Petri Gábor

Petri Gábor

Budapest

"Remek csapat: gyorsak, kedvesek, pontosak, mind a pakolás, mind a szervezés oldalon. Még jó humoruk is van! Bizalommal fogom őket hívni legközelebb is."
Bródi Erzsébet

Bródi Erzsébet

Budapest

"Profi csapat, kedvesek, lelkesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket."
Petróczki Imre

Petróczki Imre

Dunavarsány

"Fiatalosak és lendületesek. Nagyon profin megoldották a költöztetésemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!"
Kapitány Zoltán

Kapitány Zoltán

Veresegyház

"Profi csapat, tényleg villám gyorsak, rendesek, kedvesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Báling Gábor

Báling Gábor

Budapest

"Szuper profi csapat, nagyszerű munkát végezetek."
Mohácsy Andrásné

Mohácsy Andrásné

Sződliget

"Budapestről vitték a bútorainkat Sződligetre. Mint a villám, úgy pörögtek. Szépen rendben zajlott a pakolás. Nem gondoltuk, hogy a végén még élvezni is fogjuk az egészet. Nagyon elégedettek vagyunk. Ha lehetne 10 csillagot adnánk. Tiszta szívvel ajánljuk Mindenkinek."
Ur Alexandra

Ur Alexandra

Budapest

"Egy felújítás miatt egyszerre kellett megoldanom a bútorok csomagolását, elszállítását, raktározását, a beépített elemek óvatos szétszerelését, majd mindezek visszaállítását. A csapat szuperprofi volt minden szolgáltatás terén, zökkenőmentesen zajlott a kommunikáció is. Remélem most egy ideig nem költözöm, de ha igen, akkor újra őket keresem majd."
Kurucz Katalin

Kurucz Katalin

Fót

"Dávid és a Kollégái is precízek, gyorsak és megbízhatóak voltak. Nagyon köszönöm!"
Herr Gossmann

Herr Gossmann

München, Németország

"Budapestről Münchenbe költöztem, amihez a VillámKöltezetetést választottam! Rendkívül rugalmas cég, gyors adminisztrációval. Szakszerűen becsomagolva, kellő létszámmal, gyorsan pakoltak és szállítottak! Csütörtök délelőtt volt a felpakolás és már szombat délelőtt a megbeszélt időpontban Münchenben találkoztunk, ahol gyorsan és problémamentesen rakodtak a 4. emeletre. Sérülés nem történt, minden bútor és festmény épségben megérkezett! Nagyon ajánlom ezt a költöztető céget! Rugalmas, profi, nagyon barátságos személyzet! Köszönöm és ajánlom!"
Major Márk

Major Márk

Érd

"Gyors, profi, szimpatkus csapat. Személy szerint egy jakuzzi elszállításában segédkeztek, amit pikk-pakk egy délelőtt alatt lezavartak úgy, hogy minden apró részletre figyeltek!"
Mucskai Ágota

Mucskai Ágota

Budapest

"Legjobb csapat, gyors, összeszedett, udvarias emberek. Mindenkinél ajánlani tudom! :)"
Juhász Botond

Juhász Botond

Budapest

"Többször dolgoztunk már a fiúkkal, és mindig nagyon pontosak, profik, és a kommunikációjuk is elsőrangú. Hajlított üvegasztal, nagy kanapé, vaságy stb. erkélyen át történő beemelése, leengedése sem okozott nekik gondot. Megérik a pénzüket, jó szívvel ajánlom őket!"
Babanics Írisz

Babanics Írisz

Bécs, Ausztria

"Fantasztikus csapat! Már 2x költöztünk velük és minden a legnagyobb rendben volt! Profik, pontosak és nagyon kedvesek. Csak ajánlani tudom őket!"

További szolgáltatásaink

Iroda költöztetés

Egy iroda költöztetés nem kis feladat, ha azonban minket választ, garantáljuk, hogy minden időben a helyére kerül.

Zongora szállítás

Legyen szó zongora vagy pianínó szállításáról biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Raktározás

A raktár bérléssel biztonságban tudhatja bútorait, hangszereit és egyéb értéktárgyait a lakásfelújítás vagy költözés idejére.

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk