Pianínó és zongora
szállítás

Károsodásmentes zongora szállítás

A pianínó és a zongora nem csak egy bútordarab a sok közül: a családi örökség részét képező darabok bizony komoly eszmei értékkel rendelkeznek, melyekhez tulajdonosaik érzelmileg is erősen kötődnek.

Ahogy mondani szokták: az ilyen hangszernek lelke van! Éppen ezért különösen fontos az odafigyelés és gondosság, ha a zongora vagy pianínó költöztetéséről van szó. Ha cégünket választja, biztos lehet benne, hogy a szívének oly kedves hangszer megkapja azt a törődést, melyet megérdemel!

A hangszer szállítás lépései

  • A szakszerű szállítás és a könnyebb manőverezés érdekében, valamint, hogy megelőzzük a hangszerek károsodását, első lépésként leszereljük az alkatrészeket, a fedeleket, a pedálokat és a lábakat. A szállítás után természetesen az összeszerelést is elvégezzük.
  • A pianínó szállítás némiképpen egyszerűbb művelet, ám ugyanakkora gondosságot igényel. A pianínó nem szerelhető szét, így az egész hangszert egyben kell fel- és lerakodnunk. Tömege, méretei és alakja miatt a pianínót a nehezebb szekrényekhez hasonlóan hevederek és gurtnik segítségével szállítjuk.
  • A hangszereket stabilan rögzítjük a teherautón, hogy fuvarozás közben se sérülhessenek meg. A legnagyobb óvatosság és odafigyelés mellett is szükség van azonban a hangszer újhangolására szállítás után.

Mire érdemes figyelni zongora vagy pianínó szállítás előtt?

  • Lehetőség szerint biztosítani kell a teherautó számára a parkolóhelyet, lehetőleg a bejárathoz minél közelebb.
  • Fel kell mérni a helyszínt. Befér-e az ajtónyílásokon a zongora?
  • Hogyan lehet manőverezni a lépcsőházban a pianínó szállítás közben? Van-e lift, használható-e, illetve megfelelő-e a teherbírása a hangszer mozgatásához?
  • Az érkezési területet fogadóképessé kell tenni. Nehéz terhek cipelésekor kényelmetlenséget jelent, ha a rakodóknak várnia kell a takarításra, vagy az útban lévő tárgyak elpakolására.

Kiknek ajánljuk ezeket a szolgáltatásainkat?

Költözéskor elkerülhetetlen a hangszerek fuvarozása. Ha velünk költöztet, kérjük, jelezze, ha pianínó vagy zongora is van a lakásban! Ebben az esetben felkészülünk ezek szállítására. Hangszerboltok, zeneiskolák számára szintén hasznos lehet, ha állandó, megbízható csapatot alkalmaznak. Cégünk évek óta szállítja számos intézmény zongoráit, pianínóit, emellett természetesen lakossági megrendelők számára is állunk rendelkezésre.

A terjedelmes, nagytömegű és értékes hangszerek szállításához odafigyelésre, tapasztalatra és megfelelő fizikumra van szükség. Ne próbálkozzon saját kezűleg vagy ismerősökkel, bízza a kemény munkát szakembereinkre!

Pianínó szállítás rakodással

Zongora szállítás fóliázással

Pianínó szállítás segítséggel

Villámköltöztetés zongora szállítás

Pianínó szállítása szakszerűen

Biztonságos zongora szállítás

Zongora szállítása megbízhatóan

További szolgáltatásaink

Teljes körű költöztetés

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Szállítmányozás, fuvarozás

Fuvarozás

Ha gondot jelent a fuvarozás, több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, velünk garantáltan célba ér!

Nehézgép szállítás tapasztalattal

Nehézgép szállítás

A nehézgép szállítás a fuvarozás egyik legnagyobb szaktudást igénylő válfaja, ám tapasztalt kollégáink mesterei a szakmának!

KAPCSOLAT

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat, legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.