Pianínó és zongora
szállítás

Pianínó, zongora szállítás maximális odafigyeléssel

A pianínó és a zongora nem csak egy bútordarab a sok közül: a családi örökség részét képező darabok bizony komoly eszmei értékkel rendelkeznek, melyekhez tulajdonosaik érzelmileg is erősen kötődnek.

Ahogy mondani szokták: az ilyen hangszernek lelke van! Éppen ezért különösen fontos az odafigyelés és gondosság, ha a zongora vagy pianínó költöztetéséről van szó. Ha cégünket választja, biztos lehet benne, hogy a szívének oly kedves hangszer megkapja azt a törődést, melyet megérdemel!

Kérje ajánlatunkat!

Regiment étterem - Zongora szállítás
350 kg-os, páncéltőkés zongora szállítása a Magyar Honvédség megbízásából a Stefánia Palotába.

Fehér pianínó szállítása

A hangszer szállítás lépései

  • A szakszerű szállítás és a könnyebb manőverezés érdekében, valamint, hogy megelőzzük a hangszerek károsodását, első lépésként leszereljük az alkatrészeket, a fedeleket, a pedálokat és a lábakat. A szállítás után természetesen az összeszerelést is elvégezzük.
  • A pianínó szállítás némiképpen egyszerűbb művelet, ám ugyanakkora gondosságot igényel. A pianínó nem szerelhető szét, így az egész hangszert egyben kell fel- és lerakodnunk. Tömege, méretei és alakja miatt a pianínót a nehezebb szekrényekhez hasonlóan hevederek és gurtnik segítségével szállítjuk.
  • A hangszereket stabilan rögzítjük a teherautón, hogy fuvarozás közben se sérülhessenek meg. A legnagyobb óvatosság és odafigyelés mellett is szükség van azonban a hangszer újhangolására szállítás után.

Mire érdemes figyelni zongora vagy pianínó szállítás előtt?

  • Lehetőség szerint biztosítani kell a teherautó számára a parkolóhelyet, lehetőleg a bejárathoz minél közelebb.
  • Fel kell mérni a helyszínt. Befér-e az ajtónyílásokon a zongora?
  • Hogyan lehet manőverezni a lépcsőházban a pianínó szállítás közben? Van-e lift, használható-e, illetve megfelelő-e a teherbírása a hangszer mozgatásához?
  • Az érkezési területet fogadóképessé kell tenni. Nehéz terhek cipelésekor kényelmetlenséget jelent, ha a rakodóknak várnia kell a takarításra, vagy az útban lévő tárgyak elpakolására.

Kiknek ajánljuk ezeket a szolgáltatásainkat?

Költözéskor elkerülhetetlen a hangszerek fuvarozása. Ha velünk költöztet, kérjük, jelezze, ha pianínó vagy zongora is van a lakásban! Ebben az esetben felkészülünk ezek szállítására. Hangszerboltok, zeneiskolák számára szintén hasznos lehet, ha állandó, megbízható csapatot alkalmaznak. Cégünk évek óta szállítja számos intézmény zongoráit, pianínóit, emellett természetesen lakossági megrendelők számára is állunk rendelkezésre.

A terjedelmes, nagytömegű és értékes hangszerek szállításához odafigyelésre, tapasztalatra és megfelelő fizikumra van szükség. Ne próbálkozzon saját kezűleg vagy ismerősökkel, bízza a kemény munkát szakembereinkre!

Templomi hangszer szállítás
350 kg-os orgona szállítása a mogyoródi Római Katolikus Plébánia megbízásából.

Pianínó

További szolgáltatásaink

Raktározás

A raktár bérléssel biztonságban tudhatja bútorait, hangszereit és egyéb értéktárgyait a lakásfelújítás vagy költözés idejére.

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Csomagolás

Könnyítse meg költözését azzal, hogy kollégáinkra bízza a csomagolás minden kellemetlenségét és időigényességét!

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk