Raktározás, tároló bérlés

A lakásfelújítás idejére nincs hol eltárolnia bútorait?

Bízza ránk értékeit, amelyeket nagy szakértelemmel szállítunk be raktárainkba, ahol szakszerű körülmények között kerülnek eltárolásra a munkálatok idejére.

Ha lakásfelújítás vagy egyéb okok miatt raktár, tároló bérlésre van szüksége, keressen minket! Előzetes helyszíni felmérés alkalmával felmérjük a raktározandó mennyiséget, melynek szakszerű tárolására havi, fix árajánlatot adunk. Így Önnek nem kell azon idegeskednie, hogy a kibérelt raktárhelyiségébe el fog-e férni a raktározandó mennyiség. A raktár bérlés magánszemélyeknek sosem volt ilyen egyszerű!

Raktár, tároló bérlés magánszemélyek számára
Minden raktárainkban elhelyezett tárgyat raklapra teszünk, befóliázunk vagy letakarunk.

Szakmánk a költöztetés

Cégünk fő profilja a költöztetés, így Önnek az el- és a visszaszállítás megszervezésével se kell bajlódnia. Munkatársaink nagy szakértelemmel és odafigyeléssel szállítják értékes bútorait és egyéb ingóságait. Szükség esetén bútorai szét- és összeszerelését, továbbá a csomagolási feladatokat is ránk bízhatja, így Ön úgy költözhet új lakásába, hogy minden ismerős bútora készen fogadja.


SZAKSZERŰ TÁROLÁS

Raktárhelyiségeink sorompóval elzárt, portaszolgálatot működtető telephelyen belül találhatóak; kamerával megfigyelt és riasztóval védett, száraz létesítmények. Ha minket választ raktár bérléskor, nyugodtan alhat! Értékei garantáltan jó kezekbe kerülnek.


RAKTÁR BÉRLÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

A raktárakkal kapcsolatban tartja magát a tévhit, hogy az csak vállalatoknak és tehetős magánszemélyeknek érhető el. A cégünk által kínált egyedi árajánlatokkal a raktár bérlés bárki számára megfizethető alternatíva. Értékei, bútorai megrongálódása vagy elvesztése ráadásul nemcsak anyagi, de érzelmi kérdés is! Válassza Ön is tároló bérlési szolgáltatásunkat, így biztos lehet benne, hogy szeretett holmijai biztonságban vannak.


BÚTOR RAKTÁROZÁS KÖNNYEDÉN

Költözés, tatarozás vagy átépítés esetén bizony nehéz ideális helyet találni értékes, nagy méretű bútorainak. Szállításuk szakértelmet és speciális felszerelést követel meg, tárolásuk pedig különösen helyigényes. Velünk a bútor raktározás gyerekjáték: Önnek nem kell se a cipekedéssel, se a megfelelő helyiség kiválasztásával bajlódnia. Tároló bérlés esetén szakembereink leveszik a terhet a válláról!

Bútor raktározás

Szekrények raktározása magánszemélyek részére

Bútorok, raklapok biztonságos tárolása, raktározása
Az ingóságokat rendezetten és biztonságosan tároljuk el.

Megfelelő védelem

A Villám Store-t a G4S távfelügyeleti rendszere védi és a General Biztosító biztosítja.

Generali Biztosító

A raktározás folyamata

  1. Helyszíni felmérés
  2. Árajánlat készítése a szállításra és a raktározásra
  3. Szerződéskötés tároló bérlésről
  4. Leltárkészítés a raktározandó ingóságokról
  5. Ingóságok átszállítása a raktárba
  6. Raktározás
  7. Ingóságok visszaszállítása.

Ne kockáztassa bútorai, értéktárgyai vagy éppen hangszerei épségét! A tároló bérléssel költséghatékonyan tudhatja biztonságban a szívének kedves tárgyakat akár rövid, akár hosszú távon. Szakszerű szállítás és tárolás, biztonságos, őrzött raktárak - kérjen egyedi árajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Kiadó raktár bérlés

További szolgáltatásaink

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Zongora szállítás

Legyen szó zongora vagy pianínó szállításáról biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Bútorszállítás

A bútorszállítás szó szerint nem könnyű feladat, de ha minket hív, készséggel levesszük a terhet a válláról!

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk