Raktározás

Bízza ránk értékeit, amelyeket nagy szakértelemmel szállítunk be raktárainkba, ahol szakszerű körülmények között kerülnek eltárolásra a munkálatok idejére.

Ha lakásfelújítás vagy egyéb okok miatt raktárra van szüksége, keressen minket! Előzetes helyszíni felmérés alkalmával felmérjük a raktározandó mennyiséget, melynek szakszerű tárolására havi, fix árajánlatot adunk. Így Önnek nem kell azon idegeskednie, hogy a kibérelt raktárhelyiségébe el fog-e férni a raktározandó mennyiség.

1.png
Minden raktárainkban elhelyezett tárgyat raklapra teszünk, befóliázunk vagy letakarunk.

Szakmánk a költöztetés

Cégünk fő profilja a költöztetés, így Önnek az el- és a visszaszállítás megszervezésével se kell bajlódnia. Munkatársaink nagy szakértelemmel és odafigyeléssel szállítják értékes bútorait és egyéb ingóságait. Szükség esetén bútorai szét- és összeszerelését, továbbá a csomagolási feladatokat is ránk bízhatja.

Szakszerű tárolás

Raktárhelyiségeink sorompóval elzárt, portaszolgálatot működtető telephelyen belül találhatóak; kamerával megfigyelt és riasztóval védett, száraz létesítmények. Ha minket választ raktár bérléskor, nyugodtan alhat! Értékei garantáltan jó kezekbe kerülnek.

Raktár bérlés magánszemélyeknek

A raktárakkal kapcsolatban tartja magát a tévhit, hogy az csak vállalatoknak és tehetős magánszemélyeknek érhető el. A cégünk által kínált egyedi árajánlatokkal a raktár bérlés bárki számára megfizethető alternatíva. Értékei, bútorai megrongálódása vagy elvesztése ráadásul nemcsak anyagi, de érzelmi kérdés is!

Bútor raktározás könnyedén

Költözés, tatarozás vagy átépítés esetén bizony nehéz ideális helyet találni értékes, nagy méretű bútorainak. Szállításuk szakértelmet és speciális felszerelést követel meg, tárolásuk pedig különösen helyigényes. Velünk a bútor raktározás gyerekjáték: Önnek nem kell se a cipekedéssel, se a megfelelő helyiség kiválasztásával bajlódnia. Szakembereink leveszik a terhet a válláról!

2.png
3.png 4.png

Megfelelő védelem

A Villám Store-t a G4S távfelügyeleti rendszere védi és
a General Biztosító biztosítja.

A raktározás folyamata
  1. Helyszíni felmérés
  2. Árajánlat készítése a szállításra és a raktározásra
  3. Szerződéskötés
  4. Leltárkészítés a raktározandó ingóságokról
  5. Ingóságok átszállítása a raktárba
  6. Raktározás
  7. Ingóságok visszaszállítása.
5.png

Ne kockáztassa bútorai, értéktárgyai vagy éppen hangszerei épségét! A bérléssel költséghatékonyan tudhatja biztonságban a szívének kedves tárgyakat akár rövid, akár hosszú távon. Szakszerű szállítás és tárolás, biztonságos, őrzött raktárak - kérjen egyedi árajánlatot még ma!

További szolgáltatásaink

Csomagolás költöztetés előtt

Csomagolás

Könnyítse meg költözését azzal, hogy kollégáinkra bízza a csomagolás minden kellemetlenségét és időigényességét!

Páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás esetén, biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Szakszerű bútorszállítás

Bútorszállítás

A bútorszállítás szó szerint nem könnyű feladat, de ha minket hív, készséggel levesszük a terhet a válláról!

KAPCSOLAT

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat, legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.