Jakuzzi
szállítás

Masszázsmedence szállítás szakemberekkel

A jakuzzi szállítása különösen nagy körültekintést igényelő szakterület, hiszen a kádak nagy értékűek és kiterjedésűek, nem mellesleg igen nehéz darabok.

Szállításkor gyakran kerülnek nehezen megközelíthető vagy félreeső helyekre. Továbbá az sem ritka, hogy belvárosi épületek tetőteraszán szolgálják a megrendelőink kikapcsolódását.

Ilyen esetekben — a nagy magasság miatt — az emberi erő már nem jut szerephez, ezért daruzással hidaljuk át a felmerülő nehézségeket. Cégünk rendelkezik a megfelő eszközökkel a biztonságos kivitelezéshez.

Jakuzzi telepítése

Cégünk a szállítást követően vállalja a medencék szakszerű telepítését és beüzemelését kiépített vízvezeték és elektromos hálózat esetén.

Az árszabásról

Lévén, hogy egyedi feladatról van szó, az ajánlatkérések alkalmával fontos megismernünk a körülményeket. Első körben szükségünk van a medence pontos típusára és képekre a telepítés helyszínéről. Ezek alapján tudjuk meghatározni a szállításhoz szükséges erőforrás szükségletet és tudjuk kalkulálni az előzetes díjazásunkat. A legtöbb esetben a helyszíni felmérés elkerülhetetlen, amelyet Budapest területén belül díjmentesen végzünk el.

Kérje ajánlatunkat!

Jakuzzi szállítás előkészítése

Masszázsmedence szállítás szakszerűen

Jakuzzi szállítás gördülékenyen

Emelés kisteherautóba

Masszázsmedence szállítás családi házba

További szolgáltatásaink

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Bútorszerelés

A bútor szállítás és raktározás mellett ránk bízhatja a szerelést is: odafigyeléssel és szakértelemmel állunk rendelkezésére.

Zongora szállítás

Legyen szó zongora vagy pianínó szállításáról biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:

Dátum és helyszínek:

Csomagok mennyisége:

Lift:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk