Lomtalanítás

Lomtalanítás - könnyen, szakszerűen profikkal

Mindannyian szeretünk igényes, tiszta környezetben élni, jobban érezzük magunkat, ha rend vesz minket körül. De bármekkora is a legyen a lakás, garázs vagy melléképület, előbb-utóbb annyi haszontalan, felesleges holmi halmozódik fel, hogy a szelektálás elengedhetetlenné válik. Apránként elszállítani a szükségtelenné vált tárgyakat akár napokba is kerülhet, sokkal jobban jár, ha minket bíz meg a feladattal.

Odafigyelésre a lomtalanítás során is szükség van. Tőlünk ezt is megkapja.

A padlás, a pince átkutatása közben olyan rég elfeledett vagy eltűntnek hitt tárgyak kerülhetnek újra elő, amelyek számtalan kedves emléket őriznek. Így a lomtalanítás nemcsak praktikus, hanem egyben szórakoztató elfoglaltság is lehet. Ezt követi a válogatás, amely során eldől, mi az, ami maradhat, illetve mi az, ami már nem képvisel értéket, és jobb lesz megválni tőle. Az Ön dolga itt véget is érhet, a rakodást és a szállítást már elvégezhetjük Ön helyett.

Kérje ajánlatunkat!

Csomagolás lomtalanításhoz
A lomtalanítandó ingóságok egységcsomagokba történő összekészítése.

Szekrény lomtalanítás

Mikor szükséges a lomtalanítás megrendelése?

Költözés
A költözés kiváló alkalom arra, hogy rendszerezze a lakásban található holmikat, egyúttal érdemes megszabadulni a szükségtelennek ítélt daraboktól. Így új otthonában valóban tiszta lappal indíthat. Biztosan ismerős a szituáció: a költöztetés után dobozok sorjáznak a lakásban akár heteken, hónapokon át, míg végül eltelik egy év, és még mindig van olyan doboz, amit nem kellett kinyitni. Ilyenkor biztos lehet benne, hogy elmaradt a lomtalanítás. Ám pótolni sosem késő.
Nagytakarítás
Előfordulhat, hogy annyi szemét gyűlik fel, amitől egész egyszerűen már nem lehet elférni: az éves önkormányzati lomtalanítás pedig még messze van. Ilyenkor nem szabad várni, hiszen a kupac csak nőni és nőni fog. Minél hamarabb hív minket, annál hamarabb élvezheti a rendezett környezet előnyeit. A tapasztalatok szerint lomtalanítás után az ember jobban odafigyel arra, hogy ne tartson meg fölös tárgyakat. Így hosszú távon is megőrizheti lakása rendjét.
Örökölt ingatlan
A hagyatéki, örökölt lakások esetében is elkerülhetetlen a lomtalanítás. Ilyenkor a már nem használható ruhaneműk, öreg bútorok szállítása a feladat. Ebben az esetben ajánlott a szortírozás során körültekintően eljárni, hiszen, amit mi használhatatlannak ítélünk, az másnak még hasznos lehet. A régi ruhákat, könyveket még elajándékozhatják, felajánlhatják különféle jótékonysági szervezeteknek.
Irodáknak, cégeknek is
Lomtalanításra nemcsak magánszemélyeknek, hanem alkalmanként cégeknek is szüksége lehet. A raktárakban, műhelyekben, sőt még az irodákban is rövid idő alatt összegyűlhet egy teherautónyira való hulladék. A munkakörnyezet rendben tartása pedig a minőségi munkavégzés alapfeltétele. Nem javasoljuk, hogy sokáig halogassa a lomok elszállítását.
Akkor is állunk rendelkezésére, ha titkos/bizalmas iratait szeretné megsemmisíteni. Az égetőben jegyzőkönyves bizonylatot kaphat, mely hitelt érdemlően bizonyítja, hogy az iratok elégetésre kerültek. Igény esetén a cég képviselője részt vehet az égetésen, így saját szemével győződhet meg a munka elvégzéséről.

Kérje ajánlatunkat!

Milyen a szakszerű lomtalanítás?

  • a kidobásra ítélt tárgyakat körültekintően szállítjuk el a helyszínről,
  • ügyelünk a helyiségek épségére, a munkaterület tisztaságára,
  • költöztetéssel is foglalkozó, gyakorlott szakemberekkel végezzük,
  • a hulladékot legális lerakóba visszük.

A folyamat lényege, hogy elszállítsuk azt, amit már nem használ. Mivel kidobásra ítélt tárgyakról van szó, a fuvarozók gyakran másodrangúként tekintenek erre a feladatra, pedig körültekintést igényel. Lehet, hogy a szállítandó tárgyakra már nem kell vigyázni, hiszen szeméttelepre kerülnek. A rakodás közben azonban ugyanúgy figyelni kell a környezetre, mint más esetben. Fordulás közben nem szabad leverni a sarkokat, a munkaterületet pedig tisztán kell átadni. Kollégáink elsősorban költöztetéssel foglalkoznak, így rendelkeznek a minőségi munkához szükséges szaktudással.

Fontos kiemelni, hogy veszélyesnek minősülő, valamint az emberi szervezetre ártalmas anyagokat nem áll módunkban elszállítani, ahogy építőanyag és építési szemét (hulladék) kapcsán sem tudunk segítségére lenni. Minden egyéb esetben azonban bátran fordulhat hozzánk.

Az elszállított szemét legális lerakóba kerül. A lomtalanítás alkalmával is betartjuk a vonatkozó környezetvédelmi szabályokat, a teherautó tartalma nem egy erdő szélén fog kikötni. Az előírások betartása mellett a bolygó megóvását is szem előtt tartjuk. De természetesen amiatt sem kell aggódnia, hogy esetleg bírságot kap.

A profi lomtalanítás szinte sohasem ingyenes. Több ilyen ajánlattal is találkozni, ám jobb, ha kétkedve fogadja őket. Számolni kell a szemétlerakás díjával, a teherautó üzemanyagköltségével, a rakodók munkabérével. Ha valaki azt ígéri, hogy ezektől eltekintve ingyen végzi el a munkát, akkor érdemes elgondolkodnia rajta, hogy neki mi éri meg ebben, és valóban minőségi szolgáltatást kíván-e nyújtani.

Sajnos számos olyan történetet hallani, amelyben a megrendelő az ingyenes megoldást választja, majd hoppon marad. A kiérkező fuvarozók nem ürítetik ki a lakást, csupán a számukra értékes tárgyakat, bútorokat vagy a fémhulladékot viszik el, a többit pedig otthagyják. A mi ügyfeleinkkel ez nem fordulhat elő.

Ha Ön is profikra bízná a feladatot, keressen minket bizalommal, ossza meg velünk, mire van szüksége, állunk rendelkezésére!

Lomtalanítás teherautóval

Lomtalanítandó bútorok

TV lomtalanítása

Lomszállítás teherkocsival

További szolgáltatásaink

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Iroda költöztetés

Egy iroda költöztetés nem kis feladat, ha azonban minket választ, garantáljuk, hogy minden időben a helyére kerül.

Raktározás

A raktár bérléssel biztonságban tudhatja bútorait, hangszereit és egyéb értéktárgyait a lakásfelújítás vagy költözés idejére.

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk