Bútorszerelés

A bútorszerelés profi szakembernek való feladat. Felejtse el az órákig tartó próbálkozást és az idegeskedést!

Bútorszállítás és költöztetés előtt javasolt szétszerelni a bútorokat, amelyek így könnyebben mozgathatók és egyszerűbben helyezhetők el a teherautón is. A munkálatok azonban még a nagyobb áruházakban kapható lapra szerelt bútorok esetében sem mindig annyira egyszerűek, mint ahogyan a gyártó hangoztatja. Gyakran egyetlen szekrény szétszerelése is órákba kerülhet, ha nem rendelkezik a megfelelő szaktudással és a feladathoz szükséges eszközökkel.

Kérje ajánlatunkat!

Ágykeret összeszerelése
Franciaágy szakszerű szét- és összeszerelése.

Bútorok szerelése

Miért kérjen meg szakembert a bútorszerelésre?

A megfelelő szaktudás hiányában szerelés közben a bútorok sérülhetnek. Súlyos esetekben az is megeshet, hogy meg kell válnia kedvelt bútorától. Nem érdemes kockáztatnia, jobb, ha azonnal profihoz fordul, aki garantálni tudja, hogy bútorait tökéletes állapotban adja át Önnek. Kollégáink évek óta foglalkoznak bútorok szét- és összeszerelésével, megbízhat gyakorlatukban.

Használt bútorok vásárlásakor a vevők gyakran már szétszerelve kapják meg a megvásárolt darabokat. Egy fotó alapján, útmutató nélkül azonban korántsem egyszerű összeállítani ezeket. Megszámlálhatatlan bútorral találkoztunk már munkánk során, így nem fog gondot okozni nekünk, hogy összeszereljük az Ön által vásároltat, akkor sem, ha az éppen egyedi darab.

A legtöbb bútoráruház kínál valamiféle házhozszállítási szolgáltatást, amelyet felár ellenében esetenként összeszereléssel is kiegészítenek. Mivel azonban nem ez a főprofiljuk, csupán másodlagos tevékenységként tekintenek rá. Fuvarozócégként sokkal rugalmasabbak lehetünk, mint a nagyvállalatok. Ha nem szeretne szabadnapot kivenni, hogy egésznap a bútor megérkezésére és összeszerelésére várjon, hívjon minket!

Lehet, hogy az áruházban nagyon mutatós volt a kiválasztott ágykeret vagy szekrény, de otthon csak akkor fog ugyanúgy kinézni, mint a bemutatóteremben, ha profik rakják össze. Ezzel garantálhatja a megfelelő stabilitást is, ami nélkül a bútor élettartama jelentősen csökkenhet.

Rengeteg időt megtakaríthat, ha szakembert hív bútorai szereléséhez. Egy laikusnak néha egyetlen bútor összerakása is négy-öt órán át eltarthat, bonyolultabb bútorok esetében pedig napokig is kerülgetheti az alkatrészeket, csavarokat és szerszámokat. Kímélje meg magát a bosszúságtól, az idegeskedéstől, és spórolja meg a magának a szereléssel töltött órákat!

Szakszerű bútorszerelés

Faliszekrény szerelés

Bútorszerelés belülről

Közös szerelés

Fehér bútorszerelés

Szekrény szerelés

További szolgáltatásaink

Csomagolás

Könnyítse meg költözését azzal, hogy kollégáinkra bízza a csomagolás minden kellemetlenségét és időigényességét!

Raktározás

A raktár bérléssel biztonságban tudhatja bútorait, hangszereit és egyéb értéktárgyait a lakásfelújítás vagy költözés idejére.

Iroda költöztetés

Egy iroda költöztetés nem kis feladat, ha azonban minket választ, garantáljuk, hogy minden időben a helyére kerül.

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk