Nehézgép
szállítás

Körültekintéssel és teljes biztonsággal végezzük munkánkat, bátran ránk bízhatja gépeit.

A nehézgép szállítás a fuvarozás egyik legnagyobb szaktudást igénylő válfaja. Nehéz terhek szállításához komoly hozzáértés és gyakorlat szükséges, a rakomány és a rakodók biztonsága csak így garantálható. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő képzettséggel és tapasztalattal, így nyugodtan ránk bízhatja különösen nehéz tárgyak, gépek és berendezések szállítását is.

Számos különféle súlyos teher szállításával foglalkozunk, rengeteg páncélszekrény, zongora és pianínó utazott már teherautóinkon. Gyakorlatunkat a nehézgép szállítás során is kamatoztatjuk. Nem okoz gondot számunkra a mezőgazdasági vagy ipari eszközök, nyomdagépek vagy kazánok fuvarozása sem. Megoldható a telephelyen belüli mozgatás, áthelyezés is.

Kérje ajánlatunkat!

400 kg-os rázógép szállítása a PPG Trilak Kft. megbízásából.

Profi nehézgép szállító csapat

Mitől különleges a nehézgép szállítás?

A legnagyobb problémát a rakomány tömege jelenti. A nehézgépek gyakran kézi erővel meg sem mozdíthatók, így speciális eszközökre van szükség azok emeléséhez. Noha néhány elsőre egyszerűnek tűnhet, de ezen eszközök szakszerű használata megköveteli az előképzettséget. Cégünk rendelkezik a szállításhoz szükséges tudással és technikai háttérrel.

A több száz vagy akár több ezer kilogrammos berendezések mozgatása különösen nagy körültekintést igényel, ugyanis a személyi sérülések és anyagi kár keletkezésének kockázata is kimagasló. Éppen ezért nehézgép szállítás közben mindent meg kell tenni a balesetek elkerülése érdekében. Kollégáink mindig elővigyázatosan és felelősségteljesen dolgoznak.

Túlméretes tárgyak esetében a szállítás engedélyköteles lehet. Ez leginkább a nagy kiterjedésű rakományokra vonatkozik. Figyelembe kell venni azonban azt is, hogy a kisebb méretű, ám óriási tömegű gépekhez nagyobb teherbírású autókra van szükség. Ezek az autók pedig bizonyos területekre csakis külön engedéllyel hajthatnak be. Az előzetes egyeztetés során természetesen kitérünk az engedélyek kérdésére is.

Hogyan zajlik a nehézgép szállítás?

Már a kisebb tárgyak fuvarozása esetén is elengedhetetlen az előzetes tervezés, extrém méret és tömeg esetén pedig ez fokozottan igaz. Mivel általában nagy terjedelmű tárgyakat kell mozgatni, figyelembe kell venni a rendelkezésre álló helyet, a kapuk, ajtónyílások szélességét. Megeshet ugyanis, hogy szétszerelés nélkül egész egyszerűen lehetetlen elszállítani a gépet.

Érzékeny berendezéseknél figyelni kell arra is, hogy mozgatáskor a legapróbb sérülés se érje a gépet, illetve az előzetes beállítások se változzanak meg. A szállítás megkezdése előtt felmérjük ügyfeleink igényeit, és kéréseiknek megfelelően végezzük el a feladatot. Az elmúlt években nagy tapasztalatra tettünk szert, de pontosan tudjuk, hogy vannak olyan egyedülálló gépek, amelyek különleges bánásmódot kívánnak.

A nehézgép szállítás kulcsmomentuma a rakodás, amit kollégáink végeznek. A feladatot egyaránt képzett, nagy rutinnal bíró munkatársainkra bízhatja. Kiválasztjuk a legbiztonságosabb és legcélravezetőbb módszereket, illetve eszközöket, amelyek segítségével a rakodás profin, a gép veszélyeztetése nélkül elvégezhető. Szállítás után a lerakodást és a helyszínen történő mozgatást szintén mi végezzük el.

Az árszabásról

Mivel egyedi feladatról van szó, ezért képtelenség volna általános díjat megadnunk. A pontos ár meghatározásához tisztában kell lennünk a körülményekkel. Tudnunk kell, hogy milyen és mekkora berendezésről van szó, valamint számolnunk kell a megtett távolsággal is.

Árajánlat készítése előtt a nagy volumenű gépszállítások esetén mindenképp helyszíni felmérés szükséges, melyet ingyenesen végzünk Budapesten. Kisebb gépszállítások esetén elegendő lehet a gépek pontos paramétereinek ismerete, illetve a helyszínrajz, valamint egy fotó a gépről és a helyszínről.

Kérje ajánlatunkat!

Nehézgép emelés

Jegyautomata emelése teherautóba

Szakszerű nehézgép szállítás

Nehézgép rakodás

Jegyautomata szállítás

Nehézgép szállítás lépcsőházban

További szolgáltatásaink

Lomtalanítás

Mindenkinek eljön egyszer az életében a lomtalanítás, kollégáink pedig ebben is állnak rendelkezésére.

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás esetén biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:

Dátum és helyszínek:

Csomagok mennyisége:

Lift:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk