Nehézgép szállítás

Körültekintéssel és teljes biztonsággal végezzük munkánkat, bátran ránk bízhatja gépeit.

A nehézgép szállítás a fuvarozás egyik legnagyobb szaktudást igénylő válfaja. Nehéz terhek szállításához komoly hozzáértés és gyakorlat szükséges, a rakomány és a rakodók biztonsága csak így garantálható. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő képzettséggel és tapasztalattal, így nyugodtan ránk bízhatja különösen nehéz tárgyak, gépek és berendezések szállítását is.

Számos különféle súlyos teher szállításával foglalkozunk, rengeteg páncélszekrény, zongora és pianínó utazott már teherautóinkon. Gyakorlatunkat a nehézgép szállítás során is kamatoztatjuk. Nem okoz gondot számunkra a mezőgazdasági vagy ipari eszközök, nyomdagépek vagy kazánok fuvarozása sem. Megoldható a telephelyen belüli mozgatás, áthelyezés is.

Nehézgép szállítás teherautóval Befóliázott nehézgép szállítás

Mitől különleges a nehézgép szállítás?

A legnagyobb problémát a rakomány tömege jelenti. A nehézgépek gyakran kézi erővel meg sem mozdíthatók, így speciális eszközökre van szükség azok emeléséhez. Noha néhány elsőre egyszerűnek tűnhet, de ezen eszközök szakszerű használata megköveteli az előképzettséget. Cégünk rendelkezik a szállításhoz szükséges tudással és technikai háttérrel.

A több száz vagy akár több ezer kilogrammos berendezések mozgatása különösen nagy körültekintést igényel, ugyanis a személyi sérülések és anyagi kár keletkezésének kockázata is kimagasló. Éppen ezért nehézgép szállítás közben mindent meg kell tenni a balesetek elkerülése érdekében. Kollégáink mindig elővigyázatosan és felelősségteljesen dolgoznak.

Túlméretes tárgyak esetében a szállítás engedélyköteles lehet. Ez leginkább a nagy kiterjedésű rakományokra vonatkozik. Figyelembe kell venni azonban azt is, hogy a kisebb méretű, ám óriási tömegű gépekhez nagyobb teherbírású autókra van szükség. Ezek az autók pedig bizonyos területekre csakis külön engedéllyel hajthatnak be. Az előzetes egyeztetés során természetesen kitérünk az engedélyek kérdésére is.

Nehézgép szállító teherkocsi Csoportos rakodás

Hogyan zajlik a nehézgép szállítás?

Már a kisebb tárgyak fuvarozása esetén is elengedhetetlen az előzetes tervezés, extrém méret és tömeg esetén pedig ez fokozottan igaz. Mivel általában nagy terjedelmű tárgyakat kell mozgatni, figyelembe kell venni a rendelkezésre álló helyet, a kapuk, ajtónyílások szélességét. Megeshet ugyanis, hogy szétszerelés nélkül egész egyszerűen lehetetlen elszállítani a gépet.

Érzékeny berendezéseknél figyelni kell arra is, hogy mozgatáskor a legapróbb sérülés se érje a gépet, illetve az előzetes beállítások se változzanak meg. A szállítás megkezdése előtt felmérjük ügyfeleink igényeit, és kéréseiknek megfelelően végezzük el a feladatot. Az elmúlt években nagy tapasztalatra tettünk szert, de pontosan tudjuk, hogy vannak olyan egyedülálló gépek, amelyek különleges bánásmódot kívánnak.

A nehézgép szállítás kulcsmomentuma a rakodás, amit kollégáink végeznek. A feladatot egyaránt képzett, nagy rutinnal bíró munkatársainkra bízhatja. Kiválasztjuk a legbiztonságosabb és legcélravezetőbb módszereket, illetve eszközöket, amelyek segítségével a rakodás profin, a gép veszélyeztetése nélkül elvégezhető. Szállítás után a lerakodást és a helyszínen történő mozgatást szintén mi végezzük el.

Targoncás nehézgép szállítás

Az árszabásról

Mivel egyedi feladatról van szó, ezért képtelenség volna általános díjat megadnunk. A pontos ár meghatározásához tisztában kell lennünk a körülményekkel. Tudnunk kell, hogy milyen és mekkora berendezésről van szó, valamint számolnunk kell a megtett távolsággal is.

Árajánlat készítése előtt a nagy volumenű gépszállítások esetén mindenképp helyszíni felmérés szükséges, melyet ingyenesen végzünk Budapesten. Kisebb gépszállítások esetén elegendő lehet a gépek pontos paramétereinek ismerete, illetve a helyszínrajz, valamint egy fotó a gépről és a helyszínről.

További szolgáltatásaink

Szállítmányozás, fuvarozás

Fuvarozás

Ha gondot jelent a fuvarozás, több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, velünk garantáltan célba ér!

Pianínó szállítás

Zongora szállítás

Legyen szó zongora vagy pianínó, esetleg páncélszekrény szállításról, biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Szakszerű bútor szállítás

Bútor szállítás

A bútor szállítás szó szerint nem könnyű feladat, de ha minket hív, készséggel levesszük a terhet a válláról!

KAPCSOLAT

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat, legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.