Költöztetés
profikkal

Szabaduljon meg a feszültségtől,bízza ránk a költöztetés feladatait!

Aki már költözött, tudja, temérdek időre és pontos szervezésre van szükség ahhoz, hogy a költöztetés gördülékenyen mehessen végbe. A részfeladatok összehangolásával megkímélheti magát a kényelmetlenségektől és hosszú órák elvesztegetésétől. A költözésnek nem kell feltétlenül nyűgnek lennie, új otthonát birtokba veheti mosolyogva is. Mi akár már a csomagolástól is segítségére lehetünk.

Kérje ajánlatunkat!

A költözés érzelmileg is igénybe veszi az embert. Egy új otthon mindig új életszakaszt jelent, a változással pedig sokszor nem egyszerű megbirkózni. Ilyen hangulatban még nehezebbnek érezzük a dobozolást és a rakodást. Ha szeretné félretenni ezt a stresszt, vagy ha ideje nem engedi, mi elvégezzük Ön helyett a költöztetés előkészületeit is.

A legtöbb költöztető cég, csupán egy teherautót és egy sofőrt biztosít ügyfelei számára. Partnereink kényelme érdekében mi jóval többet kínálunk ennél. Természetesen nem kell minden szolgáltatásunkat igénybe vennie. Kiválaszthatja, hogy mely feladatokat szeretné elvégeztetni velünk, és csak azért kell fizetnie, amiért szeretne.

Ránk bízhatja többek között

Munkánkat óradíjért végezzük. A költöztetés előtt – Budapesten belül ingyen – felmérhetjük a helyszínt, ami után fix árajánlatot adhatunk, így nem kell attól tartania, hogy költségei magasabbak lesznek, mint amire előzetesen számított.

Referencia Bezerédi Zoltán költöztetés profikkal
Bezerédi Zoltán,
Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész úr is minket választott!
Széchenyi Fürdő költöztetés
Szállítás a Széchenyi Gyógyfürdő megbízásából.

Költöztetés folyosón

Pontosság, megbízhatóság

A költöztetés reggelén időben érkezünk, értékeire pedig úgy vigyázunk, mintha csak a sajátunk lenne. Tisztában vagyunk vele, hogy a kezeink közé kerülő tárgyak valójában nem csak tárgyak: sokkal többek annál. Értékes emlékek őrzői, a mindennapos kényelem elengedhetetlen tartozékai. Éppen ezért a költöztetés során külön hangsúlyt fektetünk a biztonságos, sérülésmentes pakolásra és rakodásra. Ha minket választ fuvarozáshoz, költöztetéshez, biztos lehet benne, hogy értékei időben és biztonságban megérkeznek új otthonába.

Kérje ajánlatunkat!

Mivel tehető egyszerűbbé a költöztetés?

A legjobb, ha a költöztetés egészét kollégáink végzik el: ez az úgynevezett door to door költöztetés. Önnek nem lesz gondja semmire, csupán új lakása kényelmét kell élveznie. Amennyiben mégis szeretne Ön előkészíteni a költözést, adunk néhány tanácsot, amelyeket betartva elkerülheti a kellemetlen helyzeteket. Az elmúlt évtizedek során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, a tanultakat most rendelkezésére bocsátjuk, hogy elkerülhesse a hibákat, és a felesleges munkát.

Sokak szerint az első lépés a csomagolás, pedig valójában a tervezés a legfontosabb. Mielőtt bármit is dobozba rakna, érdemes átgondolnia, milyen rendszer szerint haladjon. Ajánlott a lakást helyiségenként bepakolni, a csomagokon pedig feltüntetni, hogy melyik helyiségbe valók és a lerakó helyszínen kirakodási térképet készít a rakodóknak. Így nem megy az idő azzal, hogy a megrendelőt kérdezgetik, mit hova rakjanak, hanem egyértelműen tudják, hogy minek hol van a helye. Vagyis a konyhában, a nappaliban, a fürdőben, a hálószobában található tárgyak mind-mind külön, megjelölt dobozokba, zsákokba kerüljenek.

Megkönnyíti a beköltözést, ha az alapján szortírozza a tárgyakat, hogy milyen gyakorisággal használja őket. Nem árt, ha összekészít egy csomagot, ami a költözés utáni legszükségesebb dolgokat tartalmazza, mint a kézmosó, törülköző, kávéfőző, kávé, cukor stb. Így nem kell mindent áttúrnia ahhoz, hogy folytathassa a mindennapokat. A törékeny tartalmú dobozokat jelölje külön!

Lomtalanítson!

Nem is sejtenénk, mennyi fölösleges holmit tárolunk a lakásunkban. A költözés kiváló alkalom arra, hogy megszabaduljon ezektől. Csomagolás közben szortírozhat, így új lakásába már csak az kerül, amit valóban használ. A fennmaradó tárgyakat elajándékozhatja vagy akár el is adhatja, ezek szállításában is segítségére lehetünk. Utóbbi esetben nemcsak helyet spórol, hanem akár a költözés költségeit is csökkentheti.

Készítse elő a bútorokat!

A szekrények ajtóinak és fiókjainak rögzítésével elkerülhető, hogy a bútor rakodás közben megsérüljön. Mi speciális ragasztóval használunk erre a célra, ami nem szedi le a bútorok színét vagy politúrját. De általában szakszerűen le szoktuk kötözni a szekrényeket: ennek a legfőbb oka, hogy nagy szállítandó mennyiség esetén a szekrények belsejébe is szoktunk könnyebb dolgokat pakolni. Külön kérésre fóliázhatjuk a bútorokat, általában az értékesebb darabok esetében javasoljuk ezt a megoldást. Jobb szeretjük magunk leragasztani, lekötözni vagy lefóliázni a bútorokat, mert így bizonyosodunk meg róla, hogy nem maradtak a szekrényekben törékeny tárgyak, vagy polcok, amik kiütnék a szekrény hátulját, esetleg a vitrin üvegajtóit. De sok szekrény belsejében van tükör, ami szállítás közben kieshet, ilyenkor erre is figyelnünk kell.

Költöztetés mellékutcában

Csomagok bebiztosítása

Költöztetés teherautó segítségével

Csocsóasztal szállítás

Hogyan segíthet nekünk?

Megkönnyítheti munkánkat, aminek köszönhetően gyorsabban tudunk dolgozni, így Ön is hamarabb végezhet a költözéssel. Mivel óradíjban dolgozunk, a költöztetés költségei is csökkenthetők azzal, ha a munka olajozottan halad. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön sem szeretne a várakozásért fizetni.

 • Egyeztessenek költözés előtt a ház gondnokával, így ő és a lakók is higgadtabban állnak majd a költözéssel járó apró kellemetlenségekhez!
  Kérdezzen rá, hogy használhatjuk-e a liftet, illetve igénylik-e a felvonó kibélelését! Nyugtassa meg őket, hogy vigyázni fogunk a liftekre és a lépcsőház állapotára is!
 • Foglaljon előre bejárathoz közeli parkolóhelyet!
  Minél közelebb állunk a bejárathoz, annál hamarabb végezhetünk, és annál olcsóbb lesz a költöztetés. Vegye figyelembe, hogy teherautóink beállásához legalább 2-3 személyautónyi helyre van szükség!
 • Érkezésünkkor álljon készen a rakodásra!
  Ha már mindent becsomagolt, csak annyi a dolgunk, hogy bepakoljunk az autóba. Önnek is kifizetődőbb, ha nem kell a dobozolás befejezésére várnunk. Megkönnyíti a költöztetést, ha egységcsomagokba pakol.
 • A nehezebb tárgyakat kisebb, míg a könnyűeket nagyobb dobozokba csomagolja!
  Ezzel a saját dolgát is megkönnyíti, hiszen új lakásában sem kell mázsás dobozokkal birkóznia.
 • Az érzékeny, sérülékeny csomagokat jelölje meg, hívja fel a figyelmet a szétesés veszélyével fenyegető tárgyakra!
  Mi sem szeretnénk, hogy bármilyen kár keletkezzen értékeiben. Szóljon bátran, ha az asztal lapja egy korábbi sérülés miatt nem kellően stabil, hogy a megfelelő körültekintéssel szállíthassuk.
 • A kisméretű szobanövényeket pakolják dobozokba!
  Télen utoljára rakjuk fel a virágokat a teherautóra és betakarjuk őket, nehogy megfázzanak a hidegben.
 • A ruhákat érdemes vastag zsákokba tenni.
  Tudunk vinni „gardrób dobozokat” is, amelyekbe vállfán akaszthatjuk be ruháit. Amennyiben nem igénylik ezeket, a ruhákat vállfástól is betehetik a zsákokba figyelve arra, hogy az akasztó rész a zsákon kívül maradjon, így a teherautón mi is fel tudjuk akasztani őket.

Képkeretek költöztetése

Költöztetés lépcsőházban


Számunkra Ön az első!

Elsődleges számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a költöztetéssel. A mi szakmánkban a személyes ajánlásnál nem létezik jobb referencia. Új ügyfeleink jelentős része is azért keres minket, mert valamelyik ismerőse elismerően nyilatkozott rólunk. Munkánkat úgy végezzük, hogy méltók legyünk a kiérdemelt hírnévre. Győződjön meg Ön is szolgáltatásunk magas színvonaláról!

Kérje ajánlatunkat!

Dobozolt csomagok

Szekrény szállítás családi házba

Költöztetés és bútorszerelés

További szolgáltatásaink

Iroda költöztetés

Egy iroda költöztetés nem kis feladat, ha azonban minket választ, garantáljuk, hogy minden időben a helyére kerül.

Zongora szállítás

Legyen szó zongora vagy pianínó szállításáról biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Raktározás

A raktár bérléssel biztonságban tudhatja bútorait, hangszereit és egyéb értéktárgyait a lakásfelújítás vagy költözés idejére.

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:

Dátum és helyszínek:

Csomagok mennyisége:

Lift:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk