Csomagolás

Még egyszerűbbé teheti a költözést, ha ránk bízza az előkészületek elvégzését és a csomagolást.

A költöztetés kulcsfontosságú eleme a szakszerű csomagolás. Ha szeretné tökéletes biztonságban tudni értékeit, bízza gyakorlott kollégáinkra ezt is! Évtizedes tapasztalatra tettünk szert, holmiját a legnagyobb gondossággal, szakszerűen csomagoljuk el, hogy a rakodás és a fuvarozás közben ne eshessen bajuk. A csomagoláshoz kiváló minőségű anyagokat használunk.

Tudjuk, hogyan kell csomagolni a költöztetés megkönnyítéséhez. Az egyes tárgyak speciális igényei mellett figyelembe vesszük a megfelelő szállítási sorrendet is. Ha velünk végezteti a csomagolást is, a költöztetés gördülékenyebben, rövidebb idő alatt mehet végbe, valamint minimálisra csökkenthető a káresetek kockázata is. Ezzel nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthat.

Kérje ajánlatunkat!

Szekrény becsomagolása
Nagy értékű, antik szekrény szakszerű csomagolása.
Csomagolás szakszerűen
8 millió forint értékű, 180 kg-os, designer márványasztal szakszerű szét- és összeszerelése, csomagolása és szállítása.

Hogyan zajlik a csomagolás?

Elsőként felmérjük a lakást, hogy megállapítsuk, mennyi csomagolóanyagra van szükség, és az előkészületek hozzávetőleg mennyi időt fognak igénybe venni. Ez alapján tudunk árajánlatot adni, amely tartalmazza a felhasznált anyagok árát és a munkadíjat is.

A különféle tárgyak értelemszerűen eltérő csomagolóanyagok használatát kívánják meg. A törékeny, értékes holmik, műszaki cikkek esetében speciális anyagokat, térkitöltőket, buborékfóliát alkalmazunk. Legbiztonságosabban az eredeti csomagolásban költöztethetjük ezeket a tárgyakat. Ha megvannak a televízió vagy a hűtőgép dobozai, érdemes őket a költöztetés előtt előkészíteni.

A dobozokat feliratozzuk, ami megkönnyíti a későbbi kipakolást. Feltüntethetjük, hogy a doboz tartalma melyik helyiségbe tartozik, illetve azt is, ha a dobozzal óvatosabban kell bánnunk. A törékeny feliratú dobozok kiemelt helyre kerülnek a teherautón, hogy véletlenül se sérülhessenek meg. A tisztító- és vegyszerek, valamint a különféle folyadékok is külön figyelmet élveznek. Figyelünk arra, hogy a vegyszerek ne kerüljenek közel az élelmiszerekhez vagy a babaholmikhoz, a folyadékok pedig ne áztathassák el az értékes könyveket vagy ruhaneműket.

Bútorok csomagolásával is megbízhat minket. Ezeket egyébként is elő kell készíteni a szállításra. A fiókokat, ajtókat speciális ragasztóanyaggal rögzítjük, hogy költöztetés közben ne nyílhassanak ki. Az általunk használt ragasztó nem károsítja a politúrt. Bizonyos bútordarabokat ajánlott fóliázni is, tipikusan ilyenek az antik, a kárpitos bútorok vagy a bőrgarnitúrák.

Könnyítse meg a saját dolgát, és bízzon meg minket a csomagolással!

Bútorok csomagolása

Csomagolóanyagok

Ruha csomagolás

Nehézgép csomagolás

Üvegasztal szakszerű csomagolása

Törékeny csomagok

További szolgáltatásaink

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Raktározás

A raktár bérléssel biztonságban tudhatja bútorait, hangszereit és egyéb értéktárgyait a lakásfelújítás vagy költözés idejére.

Nehézgép szállítás

A nehézgépszállítás a fuvarozás egyik legnagyobb szaktudást igénylő válfaja, ám tapasztalt kollégáink mesterei a szakmának!

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk