Fuvarozás és
szállítmányozás

CSAK IDŐNKÉNT VAN SZÜKSÉGE NAGYOBB TEHERAUTÓRA? AKKOR SE ÉRJE BE A LEGJOBBNÁL KEVESEBBEL

A legtöbb vállalkozásnak nincs szüksége arra, hogy csupán fuvarozás céljából fenntartson egy teherautót. Alkalmanként vagy akár rendszeres időközönként azonban elkerülhetetlen a termékek vagy a munkához elengedhetetlen alapanyagok szállítása. Ebben az esetben nem marad más megoldás, mint a fuvarozás kiszervezése. Minket bátran megbízhat a feladattal, a szállítmány biztonságban meg fog érkezni a kijelölt célra.

Kérje ajánlatunkat!

Fuvarozás és szállítmányozás teherautóval
Fuvar feladat teljesítése a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem megbízásából.

Decathlon fuvarozás

Sebesség, precizitás, költséghatékonyság

Tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége szempontjából melyek a legfontosabb tényezők, ezekre különösen nagy hangsúlyt fektetünk a fuvarozás során. A célunk nem csupán az, hogy az adott termékeket elszállítsuk a kért helyre. Mindenesetben arra törekszünk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot építsünk ki, amire csak akkor van esélyünk, ha képesek vagyunk maradéktalanul kielégíteni igényeiket.

A fuvarozás során mindig figyelünk arra, hogy tartsuk a megadott határidőket. Tisztában vagyunk azzal, hogy a ránk bízott cikkeket már várják. Azt is tudjuk, hogy partnereink nemcsak az árut bízzák ránk, hanem a jó hírüket is, hiszen, ha késünk, az rájuk is rossz fényt vet. Éppen ezért sofőrjeink szigorú menetrendet követnek.

A gyorsaság azonban sosem mehet a minőség rovására. Nagy gondot fordítunk rá, hogy a teherautókban szállított termékek sérülésmentesen érkezzenek meg. Legfőbb szolgáltatásunk a költöztetés, vagyis a nagyobb szakértelmet igénylő tárgyak szállításában is van tapasztalatunk. Bármilyen árucikk fuvarozásával is bíz meg minket, biztos lehet benne, mindent el fogunk követni, hogy a fuvarozás alkalmával ne érje azt kár.

Tervezéskor igyekszünk a lehető legrövidebb útvonalat kijelölni. Amellett, hogy általában ezen szállíthatunk a leggyorsabban, a fuvarozás költségének szempontjából is fontos, hogy minél rövidebb úton jussunk el a célhoz. Ezzel csökkenthetjük az üzemanyagra fordított összeget, ami miatt ügyfeleink számára kedvező ajánlatot adhatunk.

A költséghatékonyság mellett a környezetvédelem szempontjából is szükséges, hogy minél kevesebb üzemanyagot használjunk. Járműveink természetesen megfelelnek az érvényben lévő előírásoknak, károsanyag-kibocsátásuk nem haladja meg az jogszabályokban szereplő határértéket. Mi ezzel szeretnénk hozzájárulni a bolygó állapotának megóvásához.

Miben lesz más a fuvarozás, ha minket bíz meg?

Úgy hisszük, a fentebb felsorolt kritériumoknak minden fuvarozás területén dolgozó cégnek meg kell felelnie. Amennyiben jelenlegi partnere valamelyiknek nem tesz eleget, érdemes minél hamarabb váltania. Olyan alapkövetelmények ezek, amelyek nélkül elképzelhetetlen a minőségi szolgáltatás. Mi azonban ennél tovább megyünk.

Több mint két évtizedes tapasztalat áll mögöttünk a fuvarozás terén. Nyugodtan állíthatjuk, hogy az elmúlt 25 év során rengeteg egyedi kéréssel találkoztunk már, amelyeket sikerült maradéktalanul teljesíteni. Nem riadunk vissza attól, ha egy feladat elsőre nehezen kivitelezhetőnek tűnik. Kollégáink gyakorlatának és szakmai felkészültségének köszönhetően a fuvarozás során felmerülő összes problémára tudunk megoldást kínálni.

Szolgáltató cégként tekintettel vagyunk ügyfeleink kényelmére. Szeretnénk minél inkább megkönnyíteni a dolgukat, hogy a fuvarozás ne jelentsen terhet számukra, és saját munkájukra koncentrálhassanak. Önnek is kényelmesebb, ha a fuvarozó pontosan érkezik, nem terheli felesleges problémákkal, sőt praktikus tanácsokkal látja el, amelyekkel a későbbiekben még egyszerűbbé teheti munkáját.

A fuvardíjak megállapítása központi kérdés. Mivel tartós partnerségi viszony kiépítését tűztük ki célul, minimális árréssel dolgozunk. Sokkal többet számít nekünk az, hogy legközelebb is minket hívjon, mint az, hogy a lehető legtöbb pénzt keressük egyetlen fuvaron. Ha minket választ, biztos lehet abban, hogy korrekt ajánlatot kap. Raklapos áruk szállítását, asztalos műhelyeknek bútorok kiszállítását is vállaljuk, és megbízhat minket szállítmányozási, fuvarszervezési feladatokkal is.

Csomagok szállítmányozása raktárból

Fuvarozó csapat

Csomagok szállítmányozása

Dobozolt csomagok

Megpakolt jármű

További szolgáltatásaink

Páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás esetén biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Raktározás

A raktár bérléssel biztonságban tudhatja bútorait, hangszereit és egyéb értéktárgyait a lakásfelújítás vagy költözés idejére.

Bútorszállítás

A bútorszállítás szó szerint nem könnyű feladat, de ha minket hív, készséggel levesszük a terhet a válláról!

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk