Páncélszekrény
szállítás

Páncélszekrény szállítás szakemberekkel

A páncélszekrény szállítás különösen nagy körültekintést igényel, hiszen a széfeket éppen arra tervezték, hogy mozgatásuk ne legyen egyszerű. Beépítéskor is gyakran kerülnek félreeső, nehezen megközelíthető, szűk helyekre, ezért sokszor már az épületen belüli áthelyezés is nehezen megoldható, a szállítás pedig még ennél is körülményesebb. Szakembereink számára azonban akár egy két tonnás „mackó” sem jelent problémát!

Még jó erőben lévő, de képzetlen csapatoknak sem ajánljuk, hogy saját maguk próbálkozzanak meg a páncélszekrény elmozdításával. A balesetveszély óriási, jobb esetben meg lehet úszni egy derékhúzódással, de sajnos ennél sokkal komolyabb sérülések is szóba jöhetnek. Ekkora terhet szakszerű segítség nélkül mozgatni hatalmas felelőtlenség. Higgye el, hogy jobban jár, ha a felesleges és veszélyes próbálkozás helyett azonnal profikat hív! Cégünk rendelkezik a szükséges szaktudással, tapasztalattal és speciális felszerelésekkel (bizonyos tömeg felett az emberi fizikum már kevésnek bizonyul), melyek a terjedelmes, nagytömegű tárgyak szállításához szükségesek!

Kérje ajánlatunkat!

Páncélszekrény szállító csapat
600 kg-os, bécsi típusú, antik páncélszekrény a végső helyére került.
Széf szállítás
1.200 kg-os Wertheim széf szakszerű szállítása.

Páncélszekrény szállítással kapcsolatos tanácsok

Érdemes megfogadnia egyéb tanácsainkat is. Ezek közül a legfontosabb, hogy páncélszekrényt szállítás előtt ürítse ki. Ez egyrészt megkönnyíti a rakodást, másrészt a páncélszekrény biztosan nagy értéket képviselő tárgyakat rejt. Természetesen munkánk során a legnagyobb óvatossággal járunk el, azonban még így is megeshet, hogy a széfben tárolt holmik megsérülnek. A szállítás ideje alatt ezeket helyezze más, szintén biztonságos helyre!

A nagyobb biztonság érdekében néhány páncélszekrény extrarögzítést kap. Ilyenkor a csavarok kizárólag a széf belsejéből érhetők el, ezért fontos, hogy a szállítás során hozzáférhető legyen kulcs, vagy jelen legyen valaki, aki ismeri a kombinációt, és ha szükséges, ki tudja nyitni a páncélszekrényt.

Kérje ajánlatunkat!

Biztonságban az értékei és titkai

A többmázsás páncélszekrények és széfek mozgatása összetett és veszélyes feladat, szakértelmünkkel azonban elkerülheti a károkat, legyen szó zongora, pianínó vagy páncélszekrény szállításáról.

Az alábbi extra szolgáltatásokkal pedig teljes körű megoldást kínálunk:

  • Diszkréció: a páncélszekrény szállítása nem tartozik a kíváncsi szemekre. A széf új helyét csak Ön tudja majd, ha ránk bízza annak elhelyezését.
  • Rögzítés: a páncélszekrényt célszerű a falhoz és a talajhoz is rögzíteni a még nagyobb biztonság érdekében. Cégünk a MABISZ ajánlás szerint, szakszerűen végzi el a munkát.
  • Tanácsadás: Javaslatokat teszünk a megfelelő széf kiválasztására, a legbiztonságosabb hely megtalálásához, az elrejtéshez, szerződött partnerünkön keresztül pedig a riasztó- és megfigyelőrendszer kiépítésében is tudunk segíteni.

Megbízható, profi páncélszekrény szállítás bankoknak, zálogházaknak, irodáknak és magánszemélyeknek. Keressen minket bizalommal, nálunk jó kezekbe kerülnek értékei!

További szolgáltatásaink

Bútorszállítás

A bútorszállítás szó szerint nem könnyű feladat, de ha minket hív, készséggel levesszük a terhet a válláról!

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Nehézgép szállítás

A nehézgépszállítás a fuvarozás egyik legnagyobb szaktudást igénylő válfaja, ám tapasztalt kollégáink mesterei a szakmának!

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk