Bútorszállítás
profikkal

Kímélje meg magát a cipekedéstől, és óvja meg bútorai épségét.
Hívjon szakembert a bútor szállításhoz!

Költözéskor a bútorszállítás jelenti a legnagyobb problémát. A nagyobb darabok, mint a szekrények vagy a nehezebb komódok, csak nehezen mozgathatók. Néha már az is gondot okoz, hogy a terjedelmesebb bútorok kikerüljenek a lakásból, nem is beszélve a lépcsőházon belüli cipekedésről. Vállaljuk a nagyméretű bútordarabok vagy gépek felhúzását az emeletre a teraszon vagy az ablakon keresztül, ha nem férnek át valamelyik ajtón, vagy ha már a lépcsőházba sem férnek be.

Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a költöztetés terén, számtalan családi ház és iroda berendezését szállították már. Rakodáskor körültekintően járnak el, így a bútorszállítás során nem kell attól tartania, hogy kedvenc darabjai megsérülnek. A bútorok ugyanolyan állapotban érkeznek meg új helyükre, ahogyan Ön átadta azokat nekünk. A labilisabb bútorokat szállítás előtt érdemes szétszerelni, amivel biztosítható, hogy mozgatás közben is biztonságban legyenek. A szétszerelt berendezési tárgyak sokkal egyszerűbben rendezhetők a teherautóban, így akár kisebb autóval is szállíthatjuk holmiját, aminek köszönhetően a bútorszállítás költsége alacsonyabb lesz.

  • Vállaljuk a bútorok szét- és összeszerelését.
  • Érdemes a bútorok polcait kiszedni (ne üsse ki a bútor hátulját vagy vitrines szekrény üvegét).
  • Csak költöztetéshez használt ragasztóval szabad leragasztani a bútorok ajtóit (nem szedi le a színét/politúrt, nem hagy ragacsnyomot). De mi szakszerűen lekötözzük a szállításhoz, úgy hogy az élei se sérülnek.

Kérje ajánlatunkat!

Bútor szállítása teherautóval
Nagy értékű, antik szekrény szakszerű szállítása.

Szállítás folyosón

Bútorszállítás erkélyről kötéllel!
Nagyméretű bútor erkélyen keresztül történő szakszerű leengedése.

Ha csak néhány bútor szállítására van szükség

Nemcsak költözködés során válhat szükségessé a bútorszállítás. Ha lecseréli meglévő konyhaszekrényét, ha a nappalit rendezi be újra, gondoskodnia kell a régi bútorok elszállításáról. Hasonló a helyzet akkor is, ha új bútort vásárolt, amelyet egyedül nem tud hazaszállítani. Ha minket hív, nemcsak a cipekedéstől kíméli meg magát.

A bútoráruházak jelentős része lapra szerelve árulja termékeit. Ez jelent ugyan némi könnyebbséget a szállítás alkalmával, de főként logisztikai, raktározási szempontok vezetik ilyenkor az eladókat. A bútor összeszerelése azonban nem feltétlenül annyira egyszerű, mint ahogyan a gyártók azt hangoztatják. Még egy gyakorlottabb barkácsolón is kifoghatnak egyes darabok, arról nem is beszélve, hogy órákba telhet mire sikerül összeállítani a bútort.

A bútorszállítása mellett mi az összeszerelést is vállaljuk! Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválassza és megrendelje a bútort, mi házhoz szállítjuk, összeállítjuk, és a kívánt helyre rakjuk. Sőt kérésére a régi bútort is elszállítjuk. Így minden kényelmetlenségtől megszabadul, ám mégis élvezheti új bútorát.

A bútorok épsége az első. Ennek érdekében érdemes csomagolni őket, különösen a kárpitozott darabokat. Ezzel biztosítható, hogy a teherautóban se érje őket semmiféle kár. Autóinkban mindig rendelkezésre állnak csomagolóanyagok,sztreccs fólia, buborékfólia és élvédők, azonban kérjük, az előzetes egyeztetés alatt jelezze, ha szeretné, hogy csomagoljuk bútorait.

Miért érdemes profira bízni a bútorszállítás feladatait?

Még él az emberekben a tévhit, hogy a bútorszállítás nem igényel semmilyen felkészültséget, csak néhány jó erőben lévő ismerőst és egy utánfutót. Azonban ezek önmagukban nem képesek biztosítani, hogy a szállítás problémamentesen és gördülékenyen menjen végbe. A gyakorlatlanság miatt ilyenkor nemcsak a költöző vállal nagy kockázatot, hanem azok is, akik a jó szándék által vezérelve segíteni szeretnének neki.

Tapasztalat hiányában sajnos könnyen előfordulhat, hogy az elsőre mindössze 1-2 órásnak gondolt bútorszállítás akár egy egész napra elhúzódik. Ez aztán kényelmetlen a segítséget nyújtóknak, mert nem erre készültek. De ugyanannyira kellemetlen annak is, aki költözik, hiszen nem sürgetheti azokat, akik szívességet tesznek neki.

A kellő rutin híján az emberek hajlamosak alulbecsülni a berendezési tárgyak súlyát. Csak nagyon kevesen vannak tisztában az emelés és cipekedés során alkalmazott helyes technikákkal. Ezek együttese sajnos könnyen személyi sérüléshez vezethet. Vajon tényleg megéri az ágyat nyomni, vagy heteken át fájdalommal élni?
Egyszerűbb, ha a bútorszállítás feladatát szakemberekre hagyja.

Nagy szekrény szállítása lépcsőházban

Szekrény szállítás

Szakszerű bútorszállítás

IKEA bútorszállítás

Bútorok szállítása lépcsőházban

További szolgáltatásaink

Bútorszerelés

A bútor szállítás és raktározás mellett ránk bízhatja a szerelést is: odafigyeléssel és szakértelemmel állunk rendelkezésére.

Lomtalanítás

Mindenkinek eljön egyszer az életében a lomtalanítás, kollégáink pedig ebben is állnak rendelkezésére.

Fuvarozás

Ha gondot jelent a fuvarozás, több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, velünk garantáltan célba ér!

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:

Dátum és helyszínek:

Csomagok mennyisége:

Lift:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk