Iroda költöztetés
új telephelyre

Minden időben a helyére kerül, a munka pedig zavartalanul folytatódhat

Ha bővülés vagy egyéb okok miatt cége telephelyet vált, jobb, ha megfelelő partnerre bízza az iroda költöztetés feladatát. Egy magánlakás költöztetése során is teljesen jogos elvárás az odafigyelés mellett végzett munka, egy vállalkozás esetében azonban még körültekintőbben kell eljárni. Az iroda berendezései között sokkal több az óvatos bánásmódot igénylő tárgy, mint amilyenek a számítógépek, a fénymásolók és az egyéb elektronikai cikkek. És akkor még nem is beszéltünk az érzékeny, akár leplombált, tikos információkat tartalmazó dokumentumokról, könyvelési anyagokról, amelyeknek hiánytalanul és sértetlenül kell megérkezniük új helyükre.

Megalakulásunk óta rengeteg iroda költöztetést végeztünk már, és büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink egytől egyig elégedettek voltak szolgáltatásunkkal. Ezt alaposságunknak, gondosságunknak és pontosságunknak köszönhetjük. Ha minket választ, Ön sem fog csalódni.

Kérje ajánlatunkat!

Iroda költöztetés teherautókkal
A budapesti Regus Irodaház költöztetése

Irodai asztal szállítás

Miben más az iroda költöztetés, mint a lakások költöztetése?

  • Mindenki költözködött már, azonban egy iroda életében ez teljesen másképp zajlik, mint a magánlakások esetében. Biztosan ismerős a költöztetés után hetekig a nappaliban álló dobozhalom. Egy munkahelyen ilyesmi szóba sem jöhet, hiszen a kollégák számára biztosítani kell a munkavégzésre alkalmas környezetet.
  • Az irodák költöztetése általában nagyobb alapterületet érint, ráadásul igazán sokszínű a szállítandó bútorok és berendezések palettája is. Emiatt sokkal komolyabb előkészületekre van szükség a szállítás megkezdése előtt. A csomagolás megszervezése, a megfelelő időpont kiválasztása, a kiegészítő szolgáltatások részleteinek egyeztetése kulcsfontosságú.
  • Nem maradhat el a felmérés! Egy kisebb lakásnál egy laikus is viszonylag egyszerűen meghatározhatja, hogy hozzávetőleg mekkora autóra lesz szükség, körülbelül mennyi időt fog igénybe venni a rakodás és a szállítás. Az iroda költöztetés azonban ennél jóval összetettebb. Mi nem számolunk fel díjat az ajánlattételt megelőző felmérésért.
  • Munkatársai nem fognak csomagolni. Egy család költözésekor elképzelhető, hogy a családtagok szortírozzák és csomagolják holmijukat. Egy munkahelyen azonban ezt nem lehet elvárni a kollégáktól. Az iroda költöztetés részeként természetesen elvégeztetheti velünk a csomagolást. Ugyanez vonatkozik a bútorok szerelésére is.
  • Viszonylag kevés magánlakásban található széf, ellenben az irodákban ez sokkal gyakoribb. Nem kell külön szakembert hívnia, a páncélszekrény szállítás is szerepel szolgáltatásaink között. Vállaljuk rack- és szerverszekrények szállítását is.

Az iroda költöztetés menete

Az első lépés az ingyenes felmérés, amely során megbecsüljük, hogy körülbelül milyen mennyiség szállítására lesz szükség. Ellenőrizzük az iroda megközelíthetőségét. Ekkor állítjuk össze a kapcsolódó feladatok listáját is. A rendelkezésre álló információk alapján megvalósítási tervet készítünk, és egyedi árajánlatot adunk, amely tartalmazza az iroda költöztetés teljes költségét a behajtási díjakkal, parkolási engedélyekkel és egyéb járulékos költségekkel együtt.

Ezt követően történik a csomagolás és a bútorok fóliázása. A berendezéseket címkékkel látjuk el, hogy kirakodáskor a megfelelő helyre kerüljenek. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy archivált dokumentumait a sorrend megtartásával szállítsuk.

Door-to-Door iroda költöztetés (becsomagolás-szállítás-kicsomagolás)

Imac szállítás irodába

További szolgáltatásaink

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

Páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás esetén biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Raktározás

A raktár bérléssel biztonságban tudhatja bútorait, hangszereit és egyéb értéktárgyait a lakásfelújítás vagy költözés idejére.

Kapcsolat

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat,
legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.
Lépjen kapcsolatba velünk a lenti űrlap segítségével!

Személyes adatok:
Dátum és helyszínek:
Csomagok mennyisége:
Lift:
Üzenet:
Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!
Raktározás, raktár bérlés

Villám Store raktározás
További információk