Nehézgépszállítás

Körültekintéssel és teljes biztonsággal végezzük munkánkat, bátran ránk bízhatja gépeit.

A nehézgépszállítás a fuvarozás egyik legnagyobb szaktudást igénylő válfaja. Nehéz terhek szállításához komoly hozzáértés és gyakorlat szükséges, a rakomány és a rakodók biztonsága csak így garantálható. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő képzettséggel és tapasztalattal, így nyugodtan ránk bízhatja különösen nehéz tárgyak, gépek és berendezések szállítását is.

Számos különféle súlyos teher szállításával foglalkozunk, rengeteg páncélszekrény, zongora és pianínó utazott már teherautóinkon. Gyakorlatunkat a nehézgépszállítás során is kamatoztatjuk. Nem okoz gondot számunkra a mezőgazdasági vagy ipari eszközök, nyomdagépek vagy kazánok fuvarozása sem. Megoldható a telephelyen belüli mozgatás, áthelyezés is.

Nehézgépszállítás teherautóval Befóliázott nehézgépszállítás

Mitől különleges a nehézgépszállítás?

A legnagyobb problémát a rakomány tömege jelenti. A nehézgépek gyakran kézi erővel meg sem mozdíthatók, így speciális eszközökre van szükség azok emeléséhez. Noha néhány elsőre egyszerűnek tűnhet, de ezen eszközök szakszerű használata megköveteli az előképzettséget. Cégünk rendelkezik a szállításhoz szükséges tudással és technikai háttérrel.

A több száz vagy akár több ezer kilogrammos berendezések mozgatása különösen nagy körültekintést igényel, ugyanis a személyi sérülések és anyagi kár keletkezésének kockázata is kimagasló. Éppen ezért nehézgépszállítás közben mindent meg kell tenni a balesetek elkerülése érdekében. Kollégáink mindig elővigyázatosan és felelősségteljesen dolgoznak.

Túlméretes tárgyak esetében a szállítás engedélyköteles lehet. Ez leginkább a nagy kiterjedésű rakományokra vonatkozik. Figyelembe kell venni azonban azt is, hogy a kisebb méretű, ám óriási tömegű gépekhez nagyobb teherbírású autókra van szükség. Ezek az autók pedig bizonyos területekre csakis külön engedéllyel hajthatnak be. Az előzetes egyeztetés során természetesen kitérünk az engedélyek kérdésére is.

Nehézgépszállító teherkocsi Csoportos rakodás

Hogyan zajlik a nehézgépszállítás?

Már a kisebb tárgyak fuvarozása esetén is elengedhetetlen az előzetes tervezés. A nehézgépszállításra ez fokozottan igaz. Mivel általában nagy terjedelmű tárgyakat kell mozgatni, figyelembe kell venni a rendelkezésre álló helyet, a kapuk, ajtónyílások szélességét. Megeshet ugyanis, hogy szétszerelés nélkül egész egyszerűen lehetetlen elszállítani a gépet.

Érzékeny berendezéseknél figyelni kell arra is, hogy mozgatáskor a legapróbb sérülés se érje a gépet, illetve az előzetes beállítások se változzanak meg. A szállítás megkezdése előtt felmérjük ügyfeleink igényeit, és kéréseiknek megfelelően végezzük el a feladatot. Az elmúlt években nagy tapasztalatra tettünk szert, de pontosan tudjuk, hogy vannak olyan egyedülálló gépek, amelyek különleges bánásmódot kívánnak.

A nehézgépszállítás kulcsmomentuma a rakodás, amit kollégáink végeznek. A feladatot egyaránt képzett, nagy rutinnal bíró munkatársainkra bízhatja. Kiválasztjuk a legbiztonságosabb és legcélravezetőbb módszereket, illetve eszközöket, amelyek segítségével a rakodás profin, a gép veszélyeztetése nélkül elvégezhető. Szállítás után a lerakodást és a helyszínen történő mozgatást szintén mi végezzük el.

Targoncás nehézgépszállítás

Az árszabásról

Mivel egyedi feladatról van szó, ezért képtelenség volna általános díjat megadnunk. A nehézgépszállítás pontos árának meghatározásához tisztában kell lennünk a körülményekkel. Tudnunk kell, hogy milyen és mekkora berendezésről van szó, valamint számolnunk kell a megtett távolsággal is.

Árajánlat készítése előtt a nagy volumenű gépszállítások esetén mindenképp helyszíni felmérés szükséges, melyet ingyenesen végzünk Budapesten és vonzáskörzetében. Kisebb gépszállítások esetén elegendő lehet a gépek pontos paramétereinek ismerete, illetve a helyszínrajz, valamint egy fotó a gépről és a helyszínről.

További szolgáltatásaink

Csomagolás költöztetés előtt

Csomagolás

Könnyítse meg költözését azzal, hogy kollégáinkra bízza a csomagolás minden kellemetlenségét és időigényességét!

Pianínó szállítás

Zongora szállítás

Legyen szó zongora vagy pianínó, esetleg páncélszekrény szállításról, biztos lehet benne, hogy kollégáink vigyáznak értékeire.

Szakszerű bútorszállítás

Bútorszállítás

A bútorszállítás szó szerint nem könnyű feladat, de ha minket hív, készséggel levesszük a terhet a válláról!

KAPCSOLAT

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat, legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.