Bútor szállítás profikkal

Kímélje meg magát a cipekedéstől, és óvja meg bútorai épségét!

Költözéskor a bútor szállítás jelenti a legnagyobb problémát. A nagyobb darabok, mint a szekrények vagy a nehezebb komódok, csak nehezen mozgathatók. Néha már az is gondot okoz, hogy a terjedelmesebb bútorok kikerüljenek a lakásból, nem is beszélve a lépcsőházon belüli cipekedésről. Sajnos ilyenkor gyakran megesik, hogy karcolások, kisebb-nagyobb sérülések keletkeznek rajtuk. Vállaljuk a nagyméretű bútordarabok vagy gépek felhúzását az emeletre a teraszon vagy az ablakon keresztül, ha nem férnek át valamelyik ajtón, vagy ha már a lépcsőházba sem férnek be.

Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a költöztetés terén, számtalan családi ház és iroda berendezését szállították már. Rakodáskor körültekintően járnak el, így a bútor szállítás során nem kell attól tartania, hogy kedvenc darabjai megsérülnek. A bútorok ugyanolyan állapotban érkeznek meg új helyükre, ahogyan Ön átadta azokat nekünk. A labilisabb bútorokat érdemes szállítás előtt szétszerelni, amivel biztosítható, hogy mozgatás közben is biztonságban legyenek. A szétszerelt berendezési tárgyak sokkal egyszerűbben rendezhetők a teherautóban, így akár kisebb autóval is szállíthatjuk holmiját, aminek köszönhetően a költöztetés költsége alacsonyabb lesz.

  • Vállaljuk a bútorok szét- és összeszerelését.
  • Érdemes a bútorok polcait kiszedni (ne üsse ki a bútor hátulját vagy vitrines szekrény üvegét).
  • Csak költöztetéshez használt ragasztóval szabad leragasztani a bútorok ajtóit (nem szedi le a színét/politúrt, nem hagy ragacsnyomot). De mi szakszerűen lekötözzük a szállításhoz, úgy hogy az élei se sérülnek.
Bútor szállítás az erkélyen Bútor szállítás az udvarban

Ha csak néhány bútor szállítására van szükség

Nemcsak költözködés során válhat szükségessé a bútor szállítás. Ha lecseréli meglévő konyhaszekrényét, ha a nappalit rendezi be újra, gondoskodnia kell a régi bútorok elszállításáról. Hasonló a helyzet akkor is, ha új bútort vásárolt, amelyet egyedül nem tud hazaszállítani. Ha minket hív, nemcsak a cipekedéstől kíméli meg magát.

A bútoráruházak jelentős része lapra szerelve árulja termékeit. Ez jelent ugyan némi könnyebbséget a szállítás alkalmával, de főként logisztikai, raktározási szempontok vezetik ilyenkor az eladókat. A bútor összeszerelése azonban nem feltétlenül annyira egyszerű, mint ahogyan a gyártók azt hangoztatják. Még egy gyakorlottabb barkácsolón is kifoghatnak egyes darabok, arról nem is beszélve, hogy órákba telhet mire sikerül összeállítani a bútort.

Mi vállaljuk a szerelést is. Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválassza és megrendelje a bútort, mi házhoz szállítjuk, összeállítjuk, és a kívánt helyre rakjuk. Sőt kérésére a régi bútort is elszállítjuk. Így minden kényelmetlenségtől megszabadul, ám mégis élvezheti új bútorát.

A bútorok épsége az első. Ennek érdekében érdemes csomagolni őket, különösen a kárpitozott darabokat. Ezzel biztosítható, hogy a teherautóban se érje őket semmiféle kár. Autóinkban mindig rendelkezésre állnak csomagolóanyagok,sztreccs fólia, buborékfólia és élvédők, azonban kérjük, az előzetes egyeztetés alatt jelezze, ha szeretné, hogy csomagoljuk bútorait.

Miért érdemes profira bízni a bútor szállítás feladatát?

Még él az emberekben a tévhit, hogy a bútor szállítás nem igényel semmilyen felkészültséget, csak néhány jó erőben lévő ismerőst és egy utánfutót. Azonban ezek önmagukban nem képesek biztosítani, hogy a szállítás problémamentesen és gördülékenyen menjen végbe. A gyakorlatlanság miatt ilyenkor nemcsak a költöző vállal nagy kockázatot, hanem azok is, akik a jó szándék által vezérelve segíteni szeretnének neki.

Tapasztalat hiányában sajnos könnyen előfordulhat, hogy az elsőre mindössze 1-2 órásnak gondolt rakodás akár egy egész napra elhúzódik. Ez aztán kényelmetlen a segítséget nyújtóknak, mert nem erre készültek. De ugyanannyira kellemetlen annak is, aki költözik, hiszen nem sürgetheti azokat, akik szívességet tesznek neki.

A kellő rutin híján az emberek hajlamosak alulbecsülni a berendezési tárgyak súlyát. Csak nagyon kevesen vannak tisztában az emelés és cipekedés során alkalmazott helyes technikákkal. Ezek együttese sajnos könnyen személyi sérüléshez vezethet. Vajon tényleg megéri az ágyat nyomni, vagy heteken át fájdalommal élni? Egyszerűbb, ha a bútor szállítás feladatát szakemberekre hagyja.

További szolgáltatásaink

Lomtalanítás

Lomtalanítás

Mindenkinek eljön egyszer az életében a lomtalanítás, kollégáink pedig ebben is állnak rendelkezésére.

Iroda költöztetés rövid időn belül

Iroda költöztetés

Egy iroda költöztetés nem kis feladat, ha azonban minket választ, garantáljuk, hogy minden időben a helyére kerül.

Teljes körű költöztetés

Költöztetés

Tudjuk, milyen körülményes egy költözés, éppen ezért hoztuk létre teljes körű profi költöztető szolgáltatásunkat!

KAPCSOLAT

Néhány perc alatt egyszerűen megrendelheti bármely szolgáltatásunkat, legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, lomtalanítás, esetleg alkalmi fuvarozás.